Aisea ua faʻaigoaina ai le magneto o le uila afi o le uila (coil coil and trigger coil) | GETWELL

Ua taʻu atu e le tagata gaosi tuʻufaʻatasia oe

Aisea e faʻaaoga ai le faʻaputuga o uila ma uila e faʻaaoga i uila afi ma locomotives e iloa uma e tagata i aso uma e taʻu o le magneto? O le faatonu o Gewei Electronics o le a suesue ma oe.

coils autu ea mafolafola
O le magneto o se uila afi e le taʻua o le coil. O le magneto o se lautele faaupuga aofia ai o se coil, o se maneta tumau, ma se casing. O le coil tipiina le maneta fanua o le tumau maneta ma faatupuina ai se electromotive malosi (voltage). A maeʻa ona fesoʻotaʻi le matagaluega, e mafai ona lafoa le masini eletise. O le coil ua na O se tuʻufaʻatasia vaega o le magneto.

coil ea crossover
O le uila afi magneto faʻaoso coil ma uila afi uila coil e le tutusa. A leai se faʻaoso coil, e le mafai ona afi le afi. O le mea moni, o le faʻaoso coil suia le platinum ma faʻafesoʻotaʻi afi mumu muamua, ae o onapo nei faʻaaogaina le faʻafesoʻotaʻi eletise.

 

inductors coil ea

O le faʻamuina eletise o le faʻafesoʻotaʻiga e tatau ona faʻaoso ai le uila e faʻatonutonu ai le thyristor i totonu o le uila afi o le galue mataupu faʻavae o le le faʻafesoʻotaʻiina o le afi eletise e pei o lea (mo se uila afi lautele): Muamua, o le faʻatupeina o le uila o le magneto e faʻamamaina le eletise Charger (moni na molia se capacitor i totonu, e pei ona taua i le vasega o le aʻoga maualuga). I se tulaga masani, o loʻo i ai se tamaʻi maneta i luga o le rotor o le magneto, ma o le faʻaoso faʻamau coil o loʻo faʻapipiʻi luga o le stator. E latalata tele i le maneta, ae le fesoʻotaʻi (o le mafuaʻaga ua taʻua ai le le fesoʻotaʻi afi), soʻo se taimi lava e faʻataʻamilomilo ai e le magneto le tasi liʻo, o le tamai maneta o le a pasia le faʻaputuga coil, ona avea ai lea o le tamaʻi maneta ma faʻasolosolo gaioiga maneta ma le faʻaoso coil(o loʻo taua foi lenei i le aoga maualuga laitiiti), O le taimi lava e i ai o le tipi-tulimanu faʻagaioiga maneta, le faʻaoso coil o le a faʻatupuina se vaivai vai. A maeʻa ona faʻamalosia le vai vaivai i le thyristor i totonu o le uila afi, o le a faʻasaʻoloto e le thyristor le taimi nei o lo o teuina i le capacitor i le uila afi (o lona uiga, o se transformer, Masani lauiloa o se maualuga-voltage afifi), pe a maeʻa le taimi nei pasi i totonu o le uila afi, o le voltage e faʻateleina mai le maualalo voltage i le sefulu o afe o volts, ona faʻapipiʻi ai lea o le kesi fefiloi i totonu o le pusa e se moli uila e faʻatino ai le ola o le afi; o se faʻamatalaga papaʻu e le iloa pe malamalama le tagata talimalo le faʻaoso faʻaputuga coil Ina ia faigofie, o le faʻaoso faʻaputuga coil o le faʻatonutonuina o le taimi o le afi. A aunoa ma lea, e matua faigata lava. E tatau foi ona maitauina o loʻo i ai uila afi e lua i luga o le uila afi. O le magneto o loʻo i ai le uila afi maualalo uila. O lana aoga o le faamumu. O le isi uila afi o le afifi maualuga-voltage o loʻo molia e le charger, ma o lana galuega ua faʻamatalaina luga.

O loʻo taua i luga faʻamatalaga aoina ma faʻavasega faʻamoemoe e mafai ai ona matou maua le poto. Afai e i ai se manaʻoga mo faʻaoso coils, leo coil, ferrite pa coil, transformers, ma isi, oe mafai faʻafesoʻotaʻi matou. O la matou faʻamatalaga fesoʻotaʻiga o le
Homepage https://www.inductorchina.com/
E-meli: bob@getwell.gd.cn
Telefoni: Telefoni: +86 15976129184

E te ono fiafia i ai

Faapitoa i le tuuina atu o le tele o ituaiga o lanu inductors mama, beaded inductors, tūsaʻo inductors, inductors tripod, inductors fono, inductors pa, e tutusa coils faiga, transformers maualuga-taimi ma isi vaega maneta.


Taimi Post: Jun-05-2021