Mafuaaga o le toilalo o le patch power inductors| GETWELL

Ua taʻu atu e le tagata gaosi tuʻufaʻatasia oe

O a mafuaʻaga e aʻafia ai le inductance o le faʻaogaina o le patch? O le asō, ua ou seluina nisi o mataupu talafeagai mo lau faʻamatalaga.

Mafuaaga o le faaletonu o le inductor

1. O le faʻamalosi faʻainisinia na gaosia e le faʻamaneta i totonu o le faʻagasologa o masini e tele ma e leʻi faʻamalolo.

2. O loʻo i ai mea faʻaleagaina i totonu o le maneta poʻo le omoʻo mea maneta autu lava ia e le o toniga, lea e aʻafia ai le tulaga o le mageta o le maneta ma faʻafefe ai le permeability o le maneta.

3. Ona o le sintering ta'ei ina ua uma sintering.

4. Pe a faʻafesoʻotaʻi le uaea kopa ma le fasi apamemea e ala i le faʻaofuina o le faʻaofuofu, e faʻafefeteina le coil i le apa vai, faʻafefeteina le insulation o le uaea enamelled ma mafua ai se taamilosaga puupuu.

5. O le uaea apamemea e pupue, lea e iu i le uelo sese ma tatala matagaluega faaletonu pe a fesootai ma le fasi apamemea.

Faiga uelo

O le inductance o le maualalo taimi patch inductor malosi faateleina e le itiiti ifo i le 20% ina ua uma reflow soldering.

Demagnetization e tupu ona o le vevela o le reflow solder e sili atu i le Curie vevela o mea maualalo taimi patch inductor mea. A maeʻa le demagnetization o le patch inductor, o le permeability o le patch inductor mea e toe foʻi i le maualuga ma faʻateleina le inductance. O le fa'atonuga lautele o le fa'atuputeleina lea o le inductance i lalo ifo o le 20% pe a mae'a ona fa'asalaina le fa'aogaina o le patch i le vevela vevela.

O le faʻafitauli e mafai ona mafua ai le tetee solder o nisi taimi o le faʻatinoga o le matagaluega e agavaʻa uma i le ueloina o tusi lesona laʻititi (pe a le faʻavevela atoa le paʻu o le patch, e faʻatupulaʻia teisi le inductance). Ae ui i lea, pe a tele naua tupe meataalo, e iloa ai o le faʻatinoga o nisi taʻavale ua faʻaleagaina. Atonu e mafua ona o le faʻateleina o le inductance o le patch pe a uma le toe faʻaleleia o soʻo, e aʻafia ai le faʻatinoga o le matagaluega. I nofoaga o loʻo manaʻomia ai le saʻo o le faʻaogaina o le vaʻa (e pei o le mauaina o faʻailoga ma le felauaiga o le taʻavale), e tatau ona sili atu le gauai i le faʻaogaina o le faʻaogaina o le pu.

A oʻo i le vevela o le faʻafefe o le solderina, e tali atu le siliva uʻamea ma le apa uʻamea e fausia ai se eutectic, o lea e le mafai ona faʻapipiʻi saʻo le apa i luga o le pito siliva o le patch inductor. Nai lo lena, o le pito siliva e faʻapipiʻi muamua i le nickel e fai ai se faʻamaufaʻailoga, ona faʻapipiʻi ai lea.

1. Fa'ai'u fa'ama'iina:

A afaina eletise le patch i le maualuga o le vevela, susu, vailaʻau, kasa faʻamaʻi, poʻo le teuina mo se taimi umi, o le uʻamea Sn i luga o le pito inductor o le patch e faʻamaʻiina i le SnO2, ma o le inductor pito o le patch e pogisa. Ona o le SnO2 e le faia eutectic ma Sn, Ag, Cu, ma isi, o le solderability o patch inductance faaitiitia. Ola fa'amau o oloa fa'a-inductor patch: afa tausaga. Afai o le inductance pito o le patch ua faaleagaina, e pei o mea suauu, solvents, ma isi, o le a mafua ai foi le faaitiitia o solderability.

2. O le nickel coating e manifinifi tele:

Afai o le nickel plateing, o le nickel layer e manifinifi tele e fai le matafaioi o le vavaeeseina. I le taimi o le faʻafefeteina, o le Sn i luga o le pito o le paʻu e faʻafeiloaʻi ma lona lava Ag muamua, lea e aʻafia ai le faʻafefiloi o le Sn i luga o le pito inductor o le patch ma le faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o le pa, e mafua ai le meaʻai o le 'ai. siliva ma le faʻaitiitia o le solderability o le patch inductor.

Metotia o le fa'amasinoga: fa'aulu le fa'apipi'i i totonu o le apa u'amea mo ni nai sekone ma ave i fafo. Afai e maua le omoomo i le pito, pe oʻo lava i le tino porcelain e faʻaalia, e mafai ona faʻamasinoina o loʻo i ai se mea faʻapitoa o le 'ai o siliva.

3. Le lelei uelo:

Afai o le patch inductor oloa ua punou deformation, o le ai ai le aafiaga faalautele i le taimi uelo. Le lelei uelo, uelo sese, mamanu pad le talafeagai.

a. O pito uma e lua o le papa e tatau ona mamanuina e aloese ai mai le tele o lapopoa, a le o le taimi o le liusuavai ma le malosi susu o pito e lua o le a eseese.

e. O le umi o le uelo e sili atu i le 0.3mm (o lona uiga, o le umi faʻatasi o le pito uʻamea o le patch inductor ma le pad).

i. Ole umi ole papa e laʻititi pe a mafai, masani e le sili atu ile 0.5mm.

o. Ole lautele ole papa lava ia e le tatau ona lautele tele, ma lona lautele talafeagai e le tatau ona sili atu ile 0.25mm pe a faʻatusatusa i le lautele ole MLCI.

Pe a suia e le patch inductance le angle θ ona o le paʻu solder le tutusa poʻo le paʻu paʻu solder. Ona o le malosi o le susu na gaosia i le taimi o le liusuavai o le paʻu uʻamea, o tulaga e tolu o loʻo i luga e mafai ona faʻavaeina, lea e sili ona faʻasaʻo e le tagata lava ia, ae o nisi taimi e sili atu le toso, pe toso se tasi, ma o le patch inductor e. toso i luga o se papa, pe toso foi i luga. Oblique po'o sa'o (mea fa'amanatu). I le taimi nei, o le masini faʻapipiʻi ma le θ angle offset suʻesuʻega vaʻaia e mafai ona faʻaitiitia ai le tupu mai o lenei ituaiga o toilalo.

Afai e la'ititi le fua fa'atatau o lo'o inductor chip ua filifilia, pe afai o lo'o i ai se fa'aoso tele o lo'o i totonu o le ta'amilosaga, o le a mu le taimi nei ma o le a pa'u le masini pu'upu'u po'o le maneta, e i'u ai i se va'aiga matala. Aveese le patch inductor mai le laupapa matagaluega mo suʻega, e le manuia le patch inductor, ma o nisi taimi e iai faʻailoga o le mu. Afai e tupu le mu o loʻo iai nei, o le a sili atu le aofaʻi o oloa faʻaletonu, ma o oloa faʻaletonu i le vaega lava e tasi e masani ona oʻo atu i le 100%.

O le vave malulu ma le mafanafana i le taimi o le faʻafefeteina faʻafefe e mafua ai le faʻalavelave i totonu o le patch inductor, lea e oʻo atu ai i le faʻalauteleina o le faaletonu o se vaega itiiti lava o le patch inductor lea o loʻo i ai le lamatiaga natia o le taamilosaga tatala, e mafua ai le tatalaina o le matagaluega. fa'apipi'i inductor. Aveese le patch inductor mai le laupapa matagaluega e suʻe ai, o le patch inductor e le aoga. Afai o loʻo i ai se faʻasalalauga tatala uelo, o le aofaʻi o oloa faʻaletonu e masani lava ona laʻititi, ma o oloa le manuia i le vaega lava e tasi e masani ona itiiti ifo i le 1000 togi.

Malosi maneta

O le tino sima e le lava le malosi ma malepelepe ona o le le lelei o le sintering o le patch inductor poʻo isi mafuaaga, poʻo le porcelain body ua faʻaleagaina pe a aʻafia le oloa i le malosi mai fafo.

Malosi o le pipii

Afai e le lelei le pipii o le vaega siliva o le inductor pito o le patch, pe a toe faʻafefeteina, o le inductor o le patch e malulu ma vevela, o le atuatuvale e mafua mai i le faʻalauteleina o le vevela ma le malulu malulu, ma o le tino porcelain e aʻafia e malosiaga i fafo. , e mafai ona mafua ai le vavaeeseina ma le faʻamaligiina o le inductor end ma le porcelain body; po'o le pad e tele tele, ma pe a toe fa'afefe solder, o le malosi susu e mafua mai i le fa'afefeteina o le pa'u ma le tali fa'ai'uga e sili atu nai lo le pipi'i pito, e mafua ai le fa'aleagaina.

O le patch inductor e ova tele pe mu mata, pe iai ni micro-ta'eta'e i totonu o le gaosiga. O le vave malūlū ma le vevela i le taimi o le toe faʻafefeteina e mafua ai le faʻalavelave i totonu o le patch inductor, tioata tioata, poʻo le faʻalauteleina o micro-crack, e mafua ai le faʻaleagaina o le maneta ma isi.

E te ono fiafia i ai

Faapitoa i le tuuina atu o le tele o ituaiga o lanu inductors mama, beaded inductors, tūsaʻo inductors, inductors tripod, inductors fono, inductors pa, e tutusa coils faiga, transformers maualuga-taimi ma isi vaega maneta.


Taimi meli: Mati-24-2022