Toroidal induktor -TCR6826-101K | SING SÉHAT

Pondok Description:

Toroidal induktor sipat

◆ Baguna dina rupa-rupa aplikasi konversi kakuatan sarta filter garis.

◆ tatu dina beusi toroids bahan bubuk.

◆ ongkos-éféktif desain.

◆ Low volume leungeun tatu pikeun volume tinggi tatu mesin otomatis. ◆ 130 ℃ atanapi 155 ℃ UEW-Ny kawat. jenuh ayeuna tinggi.

◆ coated kalawan varnish.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    Toroidal induktor sipat

    ◆ Baguna dina rupa-rupa aplikasi konversi kakuatan sarta filter garis.

    ◆ tatu dina beusi toroids bahan bubuk.

    ◆ ongkos-éféktif desain.

    ◆ Low volume leungeun tatu pikeun volume tinggi tatu mesin otomatis. ◆ 130 ℃ atanapi 155 ℃ UEW-Ny kawat. jenuh ayeuna tinggi.

    ◆ coated kalawan varnish.

    aplikasi induktor Toroidal

    ◆ suplai Power.

    ◆ switching Sirkuit.

    ◆ SCR jeung kadali Triac.

    ◆ Kaluaran chokes.

    ◆ saringan lianna.

    nyarios:

    1.Tolerance (J: 5%, K: 10%, L: 15%, M: 20%)

    Spesifikasi 2.Customer urang nu ngabageakeun.

    toroid ferrite core tinggi induktor

    toroid ferrite core tinggi induktor

    toroid induktor cuk

    toroid induktor cuk


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!