Profil Perusahaan

Tentang Kami

Getwell éléktronika (Huizhou) co., LTD. ieu hiji usaha Sino-deungeun joint venture, diadegkeun dina 2004. Kami ngawanohkeun urang salaku salah sahiji produsén induktor profésional pangalusna di Cina, nu husus dina manufaktur induktor kit, SMD induktor, Toroid coil, radial Diterangkeun induktor na High Frequency trafo. produk urang anu lega dilarapkeun ka kakuatan konsumen, cahaya, komunikasi, instrumentation, médis, kaamanan jeung énergi anyar, photovoltaic ngecas tihang, éléktronika otomotif jeung widang lianna.

manufaktur induktor

Dina hadir, Getwell éléktronika boga 200 pagawé, kaasup 20 euyeub pangalaman insinyur, kitu ogé 12000 méter pasagi wewengkon pabrik modern. Kalawan 14 taun téhnologi produksi profésional sarta pangalaman manajemén. parusahaan urang boga sistem sampurna manajemén, kitu ogé leuwih ti sapuluh taun profésional induktansi téhnologi produksi, tanaga profésional sarta teknis, alat-alat produksi lengkep jeung instrumen nguji, kayaning mesin otomatis jarum, mesin pin otomatis, mesin sealing otomatis, jeung saterusna.

Kalawan kinerja stabil sarta harga kalapa, produk urang ngajual ogé sakuliah dunya, sarta pabrik urang kudu bebas ngimpor jeung ékspor hak, bisa ngabantu urang datang ka babarengan hadé jeung konsumén. Ayeuna parusahaan urang geus ngembangkeun kana perusahaan manufaktur badag skala mechanized, otomatis tur calakan.

Getwell éléktronika anu salawasna siap nyadiakeun konsumén jeung produk jeung jasa pangalusna. Urang tulus pilari maju pikeun ngadegkeun lila babarengan bisnis istilah sareng anjeun tur jieun kaayaan win-win.



WhatsApp Online Chat!