Toroidal inductor -TCR6826-101K | GETWELL

Short Description:

Toroidal inductors situs

◆ Migunani ing variétas aplikasi konversi daya lan Filter line.

◆ Wound ing wesi toroids materi wêdakakêna.

◆ COST-efektif desain.

◆ Low volume tangan tatu kanggo volume dhuwur tatu mesin otomatis. ◆ 130 ℃ utawa 155 ℃ UEW-NY kabel. intensitas saiki dhuwur.

◆ ditutupi karo varnish.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Detail produk

    Tags Product

    Toroidal inductors situs

    ◆ Migunani ing variétas aplikasi konversi daya lan Filter line.

    ◆ Wound ing wesi toroids materi wêdakakêna.

    ◆ COST-efektif desain.

    ◆ Low volume tangan tatu kanggo volume dhuwur tatu mesin otomatis. ◆ 130 ℃ utawa 155 ℃ UEW-NY kabel. intensitas saiki dhuwur.

    ◆ ditutupi karo varnish.

    aplikasi inductor Toroidal

    ◆ Penyetor Power.

    ◆ ngoper Circuits.

    ◆ SCR lan Controls Triac.

    ◆ Output chokes.

    ◆ saringan Other.

    Tetembungane:

    1.Tolerance (J: 5%, K: 10%, L: 15%, M: 20%)

    Specifications 2.Customer kang olèh.

    toroid ferrite inti dhuwur inductor

    toroid ferrite inti dhuwur inductor

    toroid inductor keselak

    toroid inductor keselak


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!