Tim kami

GETWELL tim

Dina hadir, Getwell éléktronika boga 200 pagawé, kaasup 20 euyeub pangalaman insinyur, kitu ogé 12000 méter pasagi wewengkon pabrik modern. Kalawan 14 taun téhnologi produksi profésional sarta pangalaman manajemén. Parusahaan urang boga sistem sampurna manajemén, kitu ogé leuwih ti sapuluh taun profésional induktansi téhnologi produksi, tanaga profésional sarta teknis ....

Getwell éléktronika anu salawasna siap nyadiakeun konsumén jeung produk jeung jasa pangalusna. Urang tulus pilari maju pikeun ngadegkeun lila babarengan bisnis istilah sareng anjeun tur jieun kaayaan win-win .....


tim kami
pagawé
insinyur
pabrik Area
taun

nu pangalusna produsén induktor profésional di Cina

Urang tulus pilari maju pikeun ngadegkeun lila babarengan bisnis istilah sareng anjeun tur jieun kaayaan win-win.



WhatsApp Online Chat!