Nyaring trafo | SING SÉHAT

Pondok Description:

fitur trafo filter & ciri:

◆ Wide rentang frékuénsi (Frékuénsi Operasi: 0.1 ~ 20MHz).

◆ Paké perméabilitas tinggi MnZn ferrite, on noise kalayan impedence High.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    fitur trafo filter & ciri:

    ◆ Wide rentang frékuénsi (Frékuénsi Operasi: 0.1 ~ 20MHz).

    ◆ Paké perméabilitas tinggi MnZn ferrite, on noise kalayan impedence High.

    saringanaplikasi trafo:

    ◆ Sistim Komunikasi

    ◆ Sistim Internét

    ◆ sistem ngitung

    ◆ aparat medial sarta instrumen

    ◆ parabot oa; TV; akustika

    ◆ conditioner Air; sagala jinis instrulments éléktronika

    ◆ parabot Pesawat jeung saterusna

    nyarios:

    1.H: Horizontral Tipe, V: nangtung Tipe.

    Spesifikasi 2.Customer urang nu ngabageakeun.

    dumasar trafo Gambar filter:

    filter trafo

    saringan transformer


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!