Taros Kami

Getwell Electronic (Huizhou) Co., Ltd

alamat

Parabot Industrial Yihe-Kulon

LuoYang Bandar, BoLuo County

HuiZhou Kota, Guangdong Propinsi

Surélék

telepon

Telepon: +86 15976129184

Tex: +86 0752-6318122

Fax: +86 0752-6318199

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!