услуги

контрола на квалитет

Нашата компанија има совршен систем на контрола на квалитетот, и помина на ISO 9001: 2015 сертификат за систем за контрола на квалитетот, сите видови на инструменти за тестирање се комплетни, од суровини во фабрика за испорака на производи, секој процес по строги тестирање, производ 100% инспекција може бидат доставени до клиентите.

未 标题 -32
未 标题 -31
未 标题 -3

Гаранција

Нашите производи во целост по продажба за шест месеци

11
22