Нашиот тим

GETWELL ТИМ

Во моментов, Getwell електроника има 200 вработени, вклучувајќи 20 богато искуство инженери, како и 12.000 квадратни метри на модерна фабрика област. Со 14 години професионално производство на технологија и управување со искуство. Нашата компанија има совршен систем на управување, како и повеќе од десет години професионална технологија на производство индуктивност, професионални и технички персонал ....

Getwell електроника секогаш сме подготвени да им обезбеди на клиентите со најдобрите производи и услуги. Ние искрено со нетрпение очекувам да се воспостави долгорочна деловна соработка со вас и да се создаде ситуација понудената .....


Нашиот тим
вработени
инженери
фабрика Површина
Години

најдобар професионален производител намотки во Кина

Ние искрено со нетрпение очекувам да се воспостави долгорочна деловна соработка со вас и да се создаде ситуација на победа-победа.WhatsApp Онлајн Chat!