Прикажи компанија

Нашите производствен капацитет

Во моментов, Getwell електроника има 200 вработени, вклучувајќи 20 богато искуство инженери, како и 12.000 квадратни метри на модерна фабрика област. Со 14 години професионално производство на технологија и управување со искуство. Нашата компанија има совршен систем на управување, како и повеќе од десет години професионално производство технологија индуктивност, професионални и технички персонал, комплетна опрема за производство и тестирање инструмент, како што автоматска машина игла, автоматски пински машина, автоматски запечатување машина, и така натаму.

Getwell електроника

фабрика катче

Getwell електроника

Getwell Фабрика

фитнес активност

Фитнес активност

канцеларија

канцеларија

пред бирото компанијата

Компанијата пред бирото

производство работилница

трансформатор Работилница

Производство работилница 3

Фиксна Индуктор Работилница

Производство работилница 2

Боја Индуктор Работилница

Производство работилница 1

ликвидација Работилница

детекција

RoHS тестер

откривање 1

Солта тест комора на животната средина

откривање 2

Висока и ниска температура тест комора

магацин

Суровина магацин

14 години искуство

Ние нудиме на нашите живот во оваа област и сигурен за да биде професор.

Гаранција за квалитет

Добар квалитет на производите само од нас.

24-часовна услуга

Тимот услуги за вас од страна на 24 часа, ако ви треба.

Сакаат да работат со САД?