Filter trafo | GETWELL

Short Description:

fitur Transformer Filter & karakteristik:

◆ Wide sawetara frekuensi (Frequency Operating: 0.1 ~ 20MHz).

◆ Gunakake permeabilitas dhuwur MnZn ferrite, ing gangguan karo impedence High.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Detail produk

    Tags Product

    fitur Transformer Filter & karakteristik:

    ◆ Wide sawetara frekuensi (Frequency Operating: 0.1 ~ 20MHz).

    ◆ Gunakake permeabilitas dhuwur MnZn ferrite, ing gangguan karo impedence High.

    Filter aplikasi trafo:

    ◆ sistem Komunikasi

    ◆ sistem Internet

    ◆ sistem Komputer

    ◆ apparatus tengah lan instrumen

    ◆ peralatan OA; TV; Akustik

    ◆ kondisioner Air; kabeh jinis instrulments electronics

    ◆ peralatan Aircraft lan ing

    Tetembungane:

    1.H: Horizontral Koleksi, V: vèrtikal Koleksi.

    Specifications 2.Customer kang olèh.

    adhedhasar Transformer gambar Filter:

    Filter trafo

    Filter transformer


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!