jasa

parusahaan urang boga sistem efisien kualitas kontrol, kapasitas pangiriman gancang, jasa saatos-jualan sampurna!

Tentang Kami

parusahaan urang geus di garis jeung "kualitas heula, customer heula, inovasi teknis, pamutahiran kontinyu" falsafah bisnis ngawula konsumén urang.

  • produsén induktor tetep
  • kantor
  • 333

saprak 2004

Getwell éléktronika (Huizhou) co., LTD. ieu hiji usaha Sino-deungeun joint venture, diadegkeun dina 2004. Kami ngawanohkeun urang salaku salah sahiji produsén induktor profésional pangalusna di Cina, nu husus dina manufaktur induktor kit, SMD induktor, Toroid coil, radial Diterangkeun induktor na High Frequency trafo. produk urang anu lega dilarapkeun ka kakuatan konsumen, cahaya, komunikasi, instrumentation, médis, kaamanan jeung énergi anyar, photovoltaic ngecas tihang, éléktronika otomotif jeung widang lianna.

Produk kami

Specializing dina produksi rupa-rupa induktor cingcin warna, induktor beaded, induktor nangtung, induktor tripod, patch induktor, bar induktor, coils mode umum, trafo frékuénsi luhur kasebut sarta komponén magnét séjén.

Urang Dupi dipercaya

Sakabéh produk pausahaan geus lulus sertifikasi produksi perlindungan lingkungan (Rohs, ngahontal,), sistem manajemen kudu CE nu, CQC, ISO9001: 2015, QC080000, ISO14000, TS16949, jsb

Bisa dianggo? freezes komputer?

Ieu gé mantuan anjeun meunang deui work.Fast na Qualitatively.

WhatsApp Online Chat!