layanan

Our company wis sistem efisien kualitas kontrol, kapasitas delivery cepet, layanan sawise-sales sampurna!

Babagan awake dhewe

Our company wis ing baris karo "kualitas pisanan, customer pisanan, inovasi technical, terus dandan" filsafat bisnis kanggo ngawula kita pelanggan.

  • Produsèn inductor tetep
  • kantor
  • 333

Wiwit 2004

Getwell electronics (Huizhou) co., LTD. punika Enterprises sino-manca peserta sukan, didegaké ing taun 2004. We ngenalke kita minangka salah siji saka Produsèn inductor profesional paling apik ing China, kang specialized ing Manufaktur inductor kit, SMD inductor, Toroid Coil, Radial Lead inductor lan High Frequency Transformer. Kita produk sing digunakake aplikasi kanggo daya konsumen, cahya, komunikasi, instrumen, medical, keamanan lan energi anyar, photovoltaic daya tumpukan, electronics automotive lan kothak.

Products kita

Wasis ing produksi saka macem-macem jinis inductors ring werna, inductors manik, inductors vertikal, inductors tripod, patch inductors, bar inductors, gulungan kawat mode umum, transformer dhuwur-frekuensi lan komponen Magnetik liyane.

Kita dipercaya

Kabeh produk saka perusahaan wis lulus sertifikasi saka produksi lingkungan Proteksi (RoHS, Reach,), sistem Manajemen duwe CE ing, CQC, ISO9001: 2015, QC080000, ISO14000, TS16949, etc

Ora bisa? freezes komputer?

Bakal mbantu njaluk maneh work.Fast lan qualitatively.

Tampilan Online Chat!