O le a le axial inductor ma o le a le mea e fai | GETWELL

Axial inductors e masani ona faigofie ona faʻailoa faʻafetai i latou lanu ae mafai ona masani ona sese mo resistors. Ina ia faia lenei ituaiga o inductor o se matua manifinifi uaea apamemea ua afifi faataamilo i se dumbbell-faʻasologa ferrite autu, ma lua tapuni e fesoʻotaʻi i le maualuga ma o lea le pito i lalo o le dumbbell autu o inductor radial.

Aʻoaʻo e uiga i axial inductors ma Getwell faaeletonika inductor gaosi.

Le eseesega i le va axial inductor vs radial :

O le axial inductor vs radial: o le axial leaded vaega o le ai ai se taʻitaʻiga poʻo le tele o taʻitaʻiga e sau mai itu uma o le vaega; O le inductor radiale tele tagata e manatu o le foliga o le vaega o le mea moni o valaʻau mai o taʻitaʻi o loʻo o mai tutusa. itu o le vaega.

O le axial inductor joule gaoi:

Ole joule gaoi atonu o se faigofie eletise matagaluega, e ave i le taimi o se tamai sao uila ma faʻateleina lena voltage i eletise masini e manaʻomia maualuga voltages e tamoe.

o le a le mea e fai i le axial inductor?

O le axial inductor atonu o se passive eletise vaega lea e mafai ona teuina le eletise i totonu o le ituaiga o maneta malosi. E masani lava, na te faʻaaogaina se mea taʻavale e manuʻa i totonu o se faʻaputuga, ma a alu le eletise i totonu o le faʻaputuga mai le agavale i le itu taumatau, e mafai ona tupu ai se faʻasologa maneta i totonu o le itulagi.

Eseese ituaiga o inductors

Pei o isi ituaiga o vaega e pei o le capacitor, e matua tele lava ituaiga eseese o inductor. Ae ui i lea e mafai ona fai si sili atu ona faigata ona faʻamatala saʻo ituaiga eseese o tuʻufaʻatasia ona o le eseese o inductor talosaga e matua lautele. E ui lava e mafai ona faʻamatalaina se inductor e ona autu mea, e le na o le pau lenei o le auala e mafai ai ona latou faʻavasegaina

E ui lava e tele ituaiga eseese o inductor, latou te usitaia uma lava tulafono autu o le natura. Taʻitasi inductor setiina a magnet maneta faataamilo i le avetaavale ma foi i ai se mautinoa reactance.

Ou te talitonu o loʻo ia te oe se malamalamaʻaga i le axial inductance. Afai e te le malamalama, e faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi matou, o latou o se faʻapitoa inductor kamupani mai Saina.

Suʻesuʻega e faʻatatau i le radial inductor:


Taimi Post: Mar-10-2021