Hva er egenskapene til chip common mode induktorer | GOD BEDRING

I chip common mode inductor kan forskjellige produkter velges i henhold til egenskapene og størrelseskravene. Gv Electronics, en brikkeinduktorfabrikk , deler med deg hvordan du velger riktig COMMon-modus chokespole fra et karakteristisk synspunkt.

Du kan trenge disse før bestillingen din

1. Hvordan bruke differensialtransmisjon og common mode chokespoler

Før vi forklarer egenskapene til strupespoler i fellesmodus, la oss først introdusere konseptet fellesmodussignal og differensialmodussignal.

Differensiell overføring er en metode som brukes for høyhastighets dataoverføring. For eksempel MIPI? brukt i kameraet og skjermen på smarttelefoner, HDMI?, DisplayPort og USB på datamaskiner er alle differensielle overføringsmetoder.

I de to linjene med differensiell overføring er fasen til hverandre (som indikerer avviket til spenningsbølgeformen og gjeldende bølgeform) reversert signaloverføring.

Dette signalet kalles et differensialmodussignal, og dataoverføring utføres gjennom differensialmodussignalet. (Differensiell modus blir noen ganger referert til som normal modus). Sammenlignet med differensialmodussignaler finnes det også et signal som kalles fellesmodussignal, som sendes i samme fase i 2 linjer.

For chip common mode induktorer for signallinjer er common mode signalet et uønsket signal, det vil si støy, som kalles common mode støy.

Differensialmodussignaler blandes med vanlig modusstøy. Når et differensialsignal mottas, forsterker differensialmodussignalene hverandre, og fellesmodusstøyen kansellerer hverandre. Differensielle overføringsmetoder som dette er mindre utsatt for vanlig modusstøy.

De differensielt overførte strålingssignalene observeres på avstand, og signalene legges over hverandre. På dette tidspunktet kansellerer differensialmodussignalene hverandre, og fellesmodusstøyen styrker hverandre. Det vil si at den er mottakelig for vanlig modusstøy på avstand.

Når lignende støyproblemer oppstår, kobles chokespolen i fellesmodus i serie til differensialoverføringslinjen for effektivt å fjerne støyen i fellesmodus.

2. Innsikt i egenskapene til vanlig modus chokespoler

Faktisk er differensialmodusstøyen noe redusert på grunn av chokespolen i vanlig modus. I tillegg opplever differensialmodus- og fellesmodussignaler forskjellige reduksjoner på grunn av forskjellige frekvenser. Karakteristikkene til en slik felles modus strupespole er representert av frekvenskarakteristikkene til differensialmodusinnsettingstapet Sdd21 og fellesmodusinnføringssignalet Scc21. (Sdd21 og Scc21 er en del av mixed-mode 4-ports S-parametrene)

Frekvenskarakteristikker for fellesmodusinnsettingstap Scc21. Jo dypere innsettingstap, jo større tap. Jo høyere frekvensen til differensialmodussignalet er, desto større tap er det. Common mode-innsettingstapet Scc21 er en kurve med en topp, og effekten av å fjerne common mode-støy varierer avhengig av frekvensen.

Signalfrekvensen til brikkens common mode induktor for signallinjen varierer avhengig av grensesnittmetoden, og common mode chokespolen endres også tilsvarende.

Hvorvidt den vanlige modus chokespolen er egnet kan bedømmes i henhold til overføringssignalets bølgeform. Vanligvis er grensefrekvensen til strupespolen i fellesmodus tre ganger signalfrekvensen til spesifikasjonen for differensialoverføring. Den såkalte cutoff-frekvensen er frekvensen der differensialmodusinnsettingstapet blir 3 dB.

Men selv om det er mindre enn 3 ganger, er det mange problemer i signalbølgeformen, og dette er i beste fall en referanse. (Fordi standarden for signalkvalitet som perforeringskart er fastsatt på hvert grensesnitt, blir det endelig bedømt om det er egnet eller ikke i henhold til denne standarden)

På den ene siden varierer problemstøyen og dens frekvens fra terminal til terminal, og følgelig endres frekvenskarakteristikkene til passende common-mode innsettingstap tilsvarende.

For eksempel, når det oppstår støy som overskrider grenseverdien spesifisert av utslippsreguleringsstandarden, er det mer effektivt å velge den med større fellesmodusinnsettingstap i frekvensbåndet til den støyen.

I tillegg kan vanlig modus støy som reflekteres av differensiell overføring påvirke dens egne trådløse kommunikasjonsfunksjoner som LTE og Wi-Fi negativt. Det kan betraktes at fellesmodusstøy av samme frekvens som den trådløse kommunikasjonen oppstår, og antennen mottar denne støyen. Dette kalles undertrykt mottaksfølsomhet. På dette tidspunktet, ved å sette inn en strupespole i vanlig modus, kan emisjonen av støy i vanlig modus undertrykkes og mottaksfølsomheten kan forbedres.

Ovennevnte er en introduksjon til egenskapene til SMD common mode induktorer. Hvis du vil vite mer om SMD-induktorer, vennligst kontakt oss.

spesialiserer seg på produksjon av ulike typer fargering-induktorer, beaded-induktorer, vertikale induktorer, tripod-induktorer, patch-induktorer, bar-induktorer, fellesmodusspoler, høyfrekvente transformatorer og andre magnetiske komponenter.

Skriv din melding her og send det til oss

Innleggstid: 27. september 2022