Forskjellen mellom induktor og vanlig induktor| GOD BEDRING

Venner som forstår induktorer vet at det er to typer induktorer i klassifiseringen av induktorer: skjermede induktorer og uskjermede induktorer. I forrige artikkel nevnte vi også disse to typene induktorer, men sammenlignet dem ikke sammen. I dag kommer produsenter med deg for å forstå forskjellen mellom skjermede induktorer og uskjermede induktorer.

Forskjellen mellom skjermede induktorer og uskjermede induktorer

Tror du alle de omkringliggende induktorene er skjermede induktorer? En skjermet induktor er en induktor omgitt av en magnetisk kjerne. Ikke alle induktorer omgitt av kjerner er skjermede induktorer, for eksempel GNL-induktorer, som også er omgitt av kjerner, men ikke skjermet. Det er viktig å skille skjermede og uskjermede induktorer eksternt for å finne ut om induktoren er omgitt av en magnetisk kjerne. Angrepshastighet for induktans

Generelt sett er uskjermet induktans emaljert ledning eksponert utenfor uten magnetisk skjermdeksel; Skjermingsinduktor med magnetisk skjerming, god EMI-motstand, reduser den elektromagnetiske interferensen fra induktoren til omverdenen, reduser interferensen av det elektromagnetiske feltet generert av kretsen til andre komponenter.

Faktisk er det en stor forskjell mellom skjermet induktans og uskjermet induktans er at den skjermede induktansen er en lukket magnetisk krets, mens den uskjermede induktansen er en åpen magnetisk krets. Den såkalte lukkede magnetiske kretsen betyr at hele den lukkede magnetiske kretsen er sammensatt av magnetiske materialer, mens den åpne magnetiske kretsen gjør at det er et åpenbart luftgap i magnetkretsen. Tapping rate Inductor Co

Ikke bare er de forskjellige, men det er noen likheter. Deres volum er generelt lite, overflaten er lett å feste, egnet for automatisk produksjon, i henhold til de forskjellige kravene til kundene for å produsere forskjellige størrelsesspesifikasjoner for kundene å velge. Relativt sett har den uskjermede induktoren bedre sveisemotstand og varmemotstand, egnet for generell sveising og reflow-sveising, med lavere kostnad.

Integrert induktor og felles induktorforskjell

Presisjonen til integrert induktor er litt høyere enn for vanlig induktor. Generelt er integrerte induktorer bare 20 % nøyaktige, mens våre andre induktorer er 10 % nøyaktige. Selv noen induktorer har bedre nøyaktighet, for eksempel 5 %, sammenlignet med 20 % for integrerte induktorer. Siden presisjonen til integrert induktor er dårlig, hvorfor okkupere en større markedsandel?

Dette er fordi integrerte induktorer har fordeler når det gjelder induktansverdier. Den har et smalt område av sanseverdier. Generelt er induktansverdien mindre enn 100uH, og noen typer integrerte induktorer kan nå induktansverdier mindre enn 1uH. Tapping rate induktor sitert

Vi vet at den integrerte induktansen og den ordinære induktansen i numerisk forstand, forskjellen mellom den integrerte induktorstrømmen er større, hvis tallfølelsen deres er 10 er, kan en integrert induktansstrøm gjøre mye, den gjennomsnittlige induktansstrømmen er liten, så noen produkter av numeriske krav er ikke høy, men i tilfelle av stor strøm, er bruken av den integrerte induktansen mer, for eksempel datamaskin og andre felt.

Dette er introduksjonen av induktorer, hvis du vil vite mer om patch-induktorer, vennligst kontakt våre induktorleverandører.

Video  


Innleggstid: 21. desember 2021