Påføringsmetode for induktiv magnetisk ring| GOD BEDRING

Brugerdefineret spole producent fortæller dig

Hvad er metoden til at bruge induktiv magnetisk ring ? Hvad er forskellen mellem forskellige induktormagnetiske ringmaterialer? Lad os lære det at kende sammen.

Magnetisk ring er en almindeligt anvendt anti-interferenskomponent i elektroniske kredsløb, som har en god undertrykkende effekt på højfrekvent støj, hvilket svarer til et lavpasfilter. Det kan bedre løse problemet med højfrekvent interferensundertrykkelse af elledninger, signalledninger og stik og har en række fordele, såsom nem at bruge, praktisk, effektiv, lille plads og så videre. Brug af ferrit-anti-interferenskerne til at undertrykke elektromagnetisk interferens (EMI) er en økonomisk, enkel og effektiv metode. Det har været meget brugt i computere og andet civilt elektronisk udstyr.

Ferrit er en slags ferrit, der fremstilles ved at bruge magnetiske materialer med høj ledningsevne til at infiltrere et eller flere andre magnesium, zink, nikkel og andre metaller ved 2000 ℃. I lavfrekvensbåndet viser den anti-interferensmagnetiske kerne en meget lav induktiv impedans og påvirker ikke transmissionen af ​​nyttige signaler på datalinjen eller signallinjen. I højfrekvensbåndet, startende fra 10MHz, stiger impedansen, men induktanskomponenten forbliver meget lille, men den resistive komponent stiger hurtigt. når der er højfrekvent energi, der passerer gennem det magnetiske materiale, vil den resistive komponent omdanne denne energi til termisk energiforbrug. På denne måde konstrueres et lavpasfilter, som i høj grad kan dæmpe det højfrekvente støjsignal, men impedansen til det lavfrekvente nyttige signal kan ignoreres og påvirker ikke kredsløbets normale drift. .

Sådan bruges den magnetiske ring af anti-interferensinduktans:

1. Sæt den direkte på en strømforsyning eller en masse signalledninger. For at øge interferensen og absorbere energi, kan du cirkle rundt om den flere gange igen og igen.

2. Den anti-jamming magnetiske ring med monteringsklemme er velegnet til kompenseret anti-jamming undertrykkelse.

3. Det kan nemt klemmes på netledningen og signalledningen.

4. Fleksibel og genanvendelig installation.

5. Den selvstændige korttype er fast, hvilket ikke påvirker det overordnede billede af udstyret.

Forskellen mellem forskellige materialer af induktans magnetisk ring

Farven på den magnetiske ring er generelt naturlig-sort, og overfladen af ​​den magnetiske ring har fine partikler, fordi de fleste af dem bruges til anti-interferens, så de er sjældent malet grønne. En lille del af den bruges selvfølgelig også til at lave induktorer, og den er sprøjtet grøn for at opnå bedre isolering og undgå at skade den emaljerede ledning mest muligt. Farven i sig selv har intet med ydeevne at gøre. Mange brugere spørger ofte, hvordan man skelner mellem højfrekvente magnetiske ringe og lavfrekvente magnetiske ringe? Generelt er den lavfrekvente magnetiske ring grøn, og den højfrekvente magnetiske ring er naturlig.

Det forventes generelt, at permeabiliteten μ I og resistiviteten ρ er høj, mens koerciviteten Hc og tabet Pc er lav. I henhold til de forskellige anvendelser er der forskellige krav til Curie-temperatur, temperaturstabilitet, permeabilitetsreduktionskoefficient og specifik tabskoefficient.

De vigtigste resultater er som følger:

(1) Mangan-zink ferritter er opdelt i højpermeabilitetsferriter og højfrekvente laveffektferriter (også kendt som powerferriter). Det vigtigste kendetegn ved høj permeabilitet mn-Zn ferrit er meget høj permeabilitet.

Generelt kaldes materialer med μ I ≥ 5000 materialer med høj permeabilitet, og μ I ≥ 12000 er generelt påkrævet.

Mn-Zn højfrekvent og laveffekt ferrit, også kendt som power ferrit, bruges i power ferrit materialer. ydeevnekravene er: høj permeabilitet (almindeligvis krævet μ I ≥ 2000), høj Curie temperatur, høj tilsyneladende tæthed, høj mætning magnetisk induktionsintensitet og magnetisk kernetab ved lav frekvens.

(2) Ni-Zn ferritmaterialer, i lavfrekvensområdet under 1MHz er ydelsen af ​​NiZn-ferriter ikke så god som MnZn-systemets, men over 1MHz, på grund af dens høje porøsitet og høje resistivitet, er den meget bedre end MnZn-system til at blive et godt blødt magnetisk materiale i højfrekvente applikationer. Resistiviteten ρ er så høj som 108 ω m, og det høje frekvenstab er lille, så det er særligt velegnet til højfrekvente 1MHz og 300MHz, og Curie-temperaturen af ​​NiZn-materiale er højere end MnZn,Bs og op til 0,5T 10A/ m HC kan være helt ned til 10A/m, så den er velegnet til alle slags induktorer, transformatorer, filterspoler og drosselspoler. Ni-Zn højfrekvente ferritter har bred båndbredde og lavt transmissionstab, så de bruges ofte som elektromagnetisk interferens (EMI) og radiofrekvensinterferens (RFI) kerner til integration af højfrekvent elektromagnetisk interferens (EMI) og overflademonteringsenheder. Højfrekvent strøm og anti-interferens. Ni-Zn kraftferriter kan bruges som RF-bredbåndsenheder til at realisere energitransmission og impedanskonvertering af RF-signaler i et bredt bånd med en nedre frekvensgrænse på flere kilohertz og en øvre frekvensgrænse på tusinder af megahertz. Ni-Zn-ferritmaterialet, der anvendes i DC-DC-konverteren, kan øge frekvensen af ​​skiftestrømforsyningen og yderligere reducere volumen og vægten af ​​den elektroniske transformer.

Almindelige magnetiske ringe - der er grundlæggende to slags magnetiske ringe på den generelle forbindelseslinje, den ene er nikkel-zink ferrit magnetisk ring, den anden er mangan-zink ferrit magnetisk ring, de spiller forskellige roller.

Mn-Zn-ferritter har karakteristika for høj permeabilitet og høj fluxtæthed og har karakteristika for lavt tab, når frekvensen er lavere end 1MHz.

Ovenstående er introduktionen af ​​magnetiske ringinduktorer, hvis du vil vide mere om induktorer, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan godt lide

Video  

Specialiseret sig i produktion af forskellige typer af farve ring induktionsspoler, beaded induktionsspoler, vertikale induktionsspoler, stativ induktionsspoler, patch induktionsspoler, bar induktionsspoler, common mode spoler, højfrekvente transformer og andre magnetiske komponenter.


Indlægstid: 10-feb-2022