Faʻafefea ona faʻaititia le faʻatosina o le inductor coil vevela i luga o le matagaluega | GETWELL

I le faʻagasologa o gaioiga o loʻo faʻagasolo, o le vevela e gaosia e le faʻatonuga o se vaega taua o le taʻamilosaga. O le vevela o le a taʻitaʻia ai le vevela o le vevela, o le vevela o loʻo i ai se aafiaga tele i le faʻaputuga o le coil o le vevela. Ia, faʻafefea ona faʻaititia le aafiaga o le vevela i luga o le uila? O le mea o loʻo mulimuli mai o se aotelega o tagata tomai faapitoa tagata gaosi tuʻufaʻatasi  o Getwell ia te oe.

E masani ona tele auala e faʻaititia ai le faʻatosinaina o le vevela i totonu o le faʻaputuga:

1. I matagaluega taʻitasi, eletise elemeni elemeni uma o loʻo i ai le vevela faʻafitauli, o lona tau e mafai ona atagia mai ai le vevela faʻafeiloaʻi gafatia i le va po o le va mediums.The aoga o le teteʻe vevela e eseese ma le mea, o le eria o le fafo puipui, o le faʻaaogaina ma le Faʻaogaina o le eletise eletise eletise ma le maualuga o le faʻaaogaina o le vevela o se auala faʻaleaganuʻu ma lelei e faʻaititia ai le faʻamamaina o le vevela o uila.

2. E tusa ai ma le faʻamamaina o le vevela, o le vevela tele na faʻaaoga e faʻamama ai le vevela i luga o le maketi i le taimi nei. Faʻafesoʻotaʻi le vevela o le ea i luga o le pusa faʻatosina e faʻamalosia ai le feʻaveaʻi o le ea malulu, ma faʻaauau ai ona fesiitaʻi le vevela mai le taʻamilosaga i le ea lata ane. e mafai ona faʻamalosia lelei le faʻamalulu ili le faʻasalalauina vevela o le 30%, o le le lelei o le a maua ai gatete ma pisapisao, ma e na talafeagai mo masani poʻo po nei masini e pei o tele voluma komepiuta, vaega taʻavale, taimi masani liliu, meafaigaluega masini, pusaaisa masini ma isi mea.

3. O le vevela faʻasalalauina vaega o loʻo fausiaina luga o le laualuga o le mea (faʻatumu coil) e faʻasolo ma malulu, mitiia vevela vevela ma vevela i le taimi e tasi, mitiʻia vevela vevela ma susulu vevela faʻasalalauina i le pito i fafo avanoa i le taimi e tasi I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻaleleia atili meatotino a le tagata lava ia-faʻamamaina, faʻaʻeseʻese, faʻalavelave tetee, susu tetee ma isi. O se auala fou e faʻaititia ai le aʻafiaga o le faʻamamaina o le vevela i luga o le matagaluega.

4. O le conductivity vevela ma vevela liusuavai o suavai e tele atu nai lo le kesi, o lea o le maluluina e le cooler suavai o le a sili atu le aoga nai lo le maluluina e ili. Faʻafesoʻotaʻiga faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma le afi eletise poʻo isi eletise vaega, e ala i le coolant i emit vevela, vevela i fafo o le matagaluega.Its le faʻamanuiaina e maualuga tau, voluma mamafa, faigata ona tausia.

5. O le aʻafiaga o le faʻapipiʻi o mea faʻapipiʻi o le kelu faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi pei o le mea moni, o loʻo lelei lona faʻataʻitaʻiina o le vevela, e mafai ona faʻaleleia atili le faʻasologa i vaega faaeletoroni o le tulaga maluluina, e masani ona faʻaaoga mo le ufiufi luga o vaega eletise (inductor ), o le aofaʻi o le vevela i le radiator (kopa poʻo le alumini), pe a maeʻa le vevela radiator i fafo vevela vevela faʻasologa, tumau matagaluega vevela e masani. Lona lua, o le faʻamalosi faʻapipiʻi o lo o i ai se moistureproof mautinoa, dustproof, aneti-pala aafiaga, e i faʻaleleia atili le eletise vaega faʻamaluluina faatinoga ma le mautu o le aoga auala.

O loʻo taua i luga le faʻatonuga tuʻuina mai a le kamupani i le auala e faʻaitiitia ai le malosi o le vevela i luga o le matagaluega. Ou te faʻamoemoe e mafai ona fesoasoani ia te oe.ʻUa tele faʻamatalaga i luga o transformers maualuga-taimi, saili " Inductorchina.com " ma faʻafesoʻotaʻi matou.

Suʻesuʻega e faʻatatau i le coil inductor:


Taimi Post: Ape-14-2021