Uiga o le mana SMT inductors | GETWELL

I se tulaga lautele, e faʻaaoga i le eletise faʻaaogaina i inisinia eletise e teteʻe ai i le paoa maualuga, e pei o le afi tele (AC) e faʻaaoga e faʻaititia ai le voltage a le tagata e faʻauluina (e taʻua foʻi o le reactor). Mulimuli faʻatasi ai ma tagata gaosi tuʻufaʻatasi e aʻoaʻo atili:

Uiga o le mana faʻaofi

O foliga taua o:

1. Lalo mafolafola e talafeagai mo luga faapipiiina.

2. Lelei faʻaiuga malosi ma lelei maopoopo faʻatinoina.

3. Maualuga Q ma maualalo impedance.

4, maualalo fesuiaiga leakage, maualalo DC teteʻe patch puipuia talimalo paoa gaosi inductor, maualuga nei tetee uiga.

5. Faʻamau afifiina mafai ona saunia mo otometi potopoto.

https://www.inductorchina.com/radial-inductor-1mh-rlp0913w3r-6-5mh-e-getwell.html

Malosiaga faʻaofi

I le matagaluega, o le autu taʻalo moa, faʻamama, oscillation matafaioi.

Faʻatusatusaga o le paoa inductance ma isi inductors

I se tulaga lautele, o le faʻaaogaina i totonu o le faʻaeletise o se pupuni pu poʻo se faʻaputuga ma se maneta autu, lea e naʻo le maualalo o le voltage e alu i totonu o se tamaʻi taimi nei; O le malosiʻaga faʻamalosi o loʻo i ai foi se papaʻu papaʻu ma se maneta autu, lea e tele na faʻaalia e le faataamilo o uaea mafiafia ma mafai ona tatalia le fiaselau, selau, afe poʻo le sefulu o afe o A.

Atinae tulaga o le mana inductance

O fesoʻotaʻiga faʻaeletoroni oloa disk drive ma feaveaʻi leo mea taaalo ua na o ni nai o elemene elemeni elemeni o loʻo faʻaaogaina pea e le aufaʻatasi o loʻo manaʻomia le tele o le paoa. O le tele o le unaʻiga o maketi e tuʻufaʻatasia ai le tele o faʻalavelave tetele i totonu o le vaʻaiga vaʻavaʻa o le avanoa ua mafua ai le faʻateleina o le manaʻoga. mo sili lelei faʻatinoga, maualuga tauvaga, ma sili atu faigata vaega totoʻa.

O le faʻateleina o le faʻaaogaina o eletise maualuga i luga o laupapa laupapa ua mafua ai foi le faʻateleina o le manaʻoga mo le lelei o le DC converter ma le finer inductors. ma le tutusa pe sili atu faʻatinoga ma le ata e faʻamalieina ai maketi manaʻoga.

https://www.inductorchina.com/radial-coil-choke-fcr0315-getwell.html

Ole faʻatomuaga lena ole malosiʻaga ole SMT inductor, ou te faʻamoemoe e te fiafia iai; Matou te faʻapitoa ile: inductor axial, radial inductor, Rod inductor ; Susū Maia i le feutagai ~


Taimi Post: Setema-16-2020