Ekipi ynë

GETWELL TEAM

Aktualisht, Getwell Electronics ka 200 të punësuar, duke përfshirë 20 inxhinierë përvojë të pasur, si dhe 12.000 metra katror të sipërfaqes moderne fabrikës. Me 14 vjet e teknologjisë profesionale të prodhimit dhe përvojën e menaxhimit. Kompania jonë ka sistem të përsosur të menaxhimit, si dhe më shumë se dhjetë vjet profesionale teknologjinë e prodhimit induktancë, personel profesional dhe teknik ....

elektronike Getwell janë gjithmonë të gatshëm për të siguruar konsumatorët me produktet më të mira dhe shërbime. Ne sinqerisht shohim përpara për të krijuar bashkëpunim afatgjatë të biznesit me ju dhe për të krijuar një situatë të favorshme .....


Ekipi ynë
punonjësit
inxhinierët
Factory Area
vite

më të mirë prodhues induktor në Kinë

Ne sinqerisht shohim përpara për të krijuar bashkëpunim afatgjatë të biznesit me ju dhe për të krijuar një situatë të favorshme.WhatsApp Online Chat!