Company Trego

Aftësinë tonë të prodhimit

Aktualisht, Getwell Electronics ka 200 të punësuar, duke përfshirë 20 inxhinierë përvojë të pasur, si dhe 12.000 metra katror të sipërfaqes moderne fabrikës. Me 14 vjet e teknologjisë profesionale të prodhimit dhe përvojën e menaxhimit. Kompania jonë ka sistem të përsosur të menaxhimit, si dhe më shumë se dhjetë vjet profesionale teknologjinë e prodhimit induktancë, personel profesional dhe teknik, pajisje të plotë të prodhimit dhe instrument testimit, të tilla si makinë automatike gjilpërë, makinë automatike pin, makinë automatike nënshkrimin, dhe kështu me radhë.

elektronike Getwell

Fabrika Corner

elektronike Getwell

Getwell Factory

Aktiviteti Fitness

Aktiviteti Fitness

zyrë

Zyrë

Company tavolinë para

Kompania Front Desk

Punëtoria e prodhimit

Workshop Transformer

Punëtoria e prodhimit 3

Workshop induktor fikse

Punëtoria e prodhimit 2

Color induktor Workshop

Punëtoria e prodhimit 1

dredha-dredha Workshop

Zbulim

Rohs Tester

Zbulimi 1

Salt Spray mjedisor Dhoma Test

Zbulimi 2

Lartë dhe të ulët Temperatura Dhoma Test

depo

Raw Material Magazina

14 vjet eksperiencë

Ne të sigurojë jetën tonë në këtë fushë dhe të sigurtë se do të jetë profesor.

me cilësi të garantuar

produkte me cilësi të mirë vetëm nga ne.

Shërbim 24-orësh

Shërbimet e ekipit për ju nga 24 orë, nëse keni nevojë.

Duan të punojnë me ne?WhatsApp Online Chat!