Team kita

GETWELL TEAM

Ing saiki, Getwell electronics wis 200 karyawan, kalebu 20 sugih pengalaman engineers, uga 12000 meter saka pabrik wilayah modern. Kanthi 14 taun teknologi produksi profesional lan pengalaman Manajemen. Our company wis sistem sampurna Manajemen, lan uga luwih saka sepuluh taun profesional inductance teknologi produksi, personel profesional lan technical ....

Getwell electronics tansah siap kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk lan layanan paling apik. We Sincerely looking nerusake kanggo netepake dawa kerjasama bisnis term karo sampeyan lan nggawe kahanan Win-Win .....


tim
karyawan
engineers
pabrik Area
taun

paling Produsèn inductor profesional ing China

We Sincerely looking nerusake kanggo netepake dawa kerjasama bisnis term karo sampeyan lan nggawe kahanan Win-Win.



Tampilan Online Chat!