otomatis trafo | GETWELL

Short Description:

fitur Auto trafo & karakteristik:

★ dhuwur linuwih

★ stabilitas apik

★ C-jinis struktur lowongan inti

★ efficiency dhuwur

★ kurang gangguan


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Detail produk

    Tags Product

    fitur Auto trafo & karakteristik:

    ★ dhuwur linuwih

    ★ stabilitas apik

    ★ C-jinis struktur lowongan inti

    ★ efficiency dhuwur

    ★ kurang gangguan

    aplikasi:

    ★ solar pv mesin

    Tetembungane:

    Specifications Customer kang olèh.

    otomatis trafo

    otomatis trafo


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!