Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Getwell Electronics (Huizhou) Co., Ltd. punika Enterprises sino-manca peserta sukan, didegaké ing taun 2004. We ngenalke kita minangka salah siji saka paling apik ing Produsèn profesional inductor ing China, kang specialized ing Manufaktur inductor kit, SMD inductor, Toroid coil, Radial Lead inductor lan frekuensi Transformer High. Kita produk sing digunakake aplikasi kanggo daya konsumen, cahya, komunikasi, instrumen, medical, keamanan lan energi anyar, photovoltaic daya tumpukan, electronics automotive lan kothak.

Manufaktur inductor

Ing saiki, Getwell electronics wis 200 karyawan, kalebu 20 sugih pengalaman engineers, uga 12000 meter saka pabrik wilayah modern. Kanthi 14 taun teknologi produksi profesional lan pengalaman Manajemen. Our company wis sistem sampurna Manajemen, lan uga luwih saka sepuluh taun profesional inductance teknologi produksi, personel profesional lan technical, peralatan produksi lengkap lan instrument testing, kayata mesin otomatis jarum, mesin pin otomatis, mesin sealing otomatis, lan ing.

Kanthi kinerja stabil lan competitive price, produk kita ngedol uga kabeh ndonya, lan kita pabrik duwe sawijining impor lan ekspor hak, iku bisa bantuan kita teka kerjasama luwih karo pelanggan. Saiki kita perusahaan wis dikembangaké dadi perusahaan manufaktur amba ukuran mechanized, otomatis lan pinter.

Getwell electronics tansah siap kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk lan layanan paling apik. We Sincerely looking nerusake kanggo netepake dawa kerjasama bisnis term karo sampeyan lan nggawe kahanan Win-Win.

pabrik video



Tampilan Online Chat!