Om forskellen mellem højfrekvent transformer og lavfrekvent transformer GOD BEDRING

Blandt transformatorerne er der højfrekvente transformere og lavfrekvente transformere, så højfrekvente transformatorer og lavfrekvente transformere ud over navnet er forskellige, og disse forskelle? Følgende getwell professionelle producenter af højfrekvente transformatorer vil tale om dette problem.

I transformeren er der forskellige frekvenser brugt, så det relevante miljø er også anderledes. Da det er en højfrekvent transformer, er det selvfølgelig dedikeret til højfrekvensniveauet, og lavfrekvenstransformatoren er også eksklusiv i lavfrekvensen rækkevidde.

Sæt arbejdsfrekvensen høj og lav til side på transformeren gennem elektromagnetisk induktion til transmission af energi. Mængden af ​​transmitteret energi er relateret til transformatorens materiale, struktur, størrelse og arbejdsfrekvens. Hvis den transmitterede energi er en konstant værdi , arbejdsfrekvensen er høj. Antallet af gange energitransmission i en bestemt tid er mere, og energitransmissionen kan være mindre hver gang, så bruger transformeren mindre materiale.

Højfrekvent transformer

På denne måde ved vi, at forskellen mellem højfrekvent transformer og lavfrekvent transformer ligger i frekvensen. Dens arbejdsfrekvens er forskellig, hvilket fører til nogle forskelle i valg af talent. Arbejdsprincippet for lavfrekvent transformer og højfrekvent transformer er den samme, uanset arbejdsfrekvensen er høj eller lav, det er at transmittere energi gennem elektromagnetisk induktion.

Fordi frekvensen af ​​højfrekvens og lavfrekvens er forskellige, kan højfrekvensen kun bruges i kredsløbet med høj frekvens, og excitationskildefrekvensen matcher frekvensen af ​​transformeren. De lave frekvenser på den anden side gør det ikke mix, selv de højfrekvente fungerer normalt ikke, hvis frekvenserne ikke stemmer overens.

Hvis transformatoren transmitterer en bestemt mængde energi, er arbejdsfrekvensen høj. Antallet af transmission af energi i en bestemt periode er mere, hver transmission af energi kan være mindre, transformeren med mindre materiale, lille strukturstørrelse. Derfor , den generelle højfrekvente transformator, spolevendinger er mindre, størrelsen kan være meget lille, lavfrekvente transformatorspolevendinger er mere.

Lavfrekvent transformer

Derefter vil de to transformere under samme effekt, højfrekvenstransformatoren være meget mindre end lavfrekvenstransformatoren, i dette tilfælde vil højfrekvenstransformatoren kun være omkring en tiendedel af lavfrekvenstransformatoren. Dette skyldes, at lavfrekvensen transformer skal beskyttes for at reducere U-værdien. Det er lavet af siliciumstålplade, men effektiviteten er dårlig, så det er nødvendigt at udføre store volumen varmeafledning.

Ovenstående er forskellen mellem højfrekvent transformer og lavfrekvent transformer, jeg håber at hjælpe dig til en vis grad, vi er fra Kinas professionelle højfrekvente transformerleverandør - getwell elektronik, velkommen til at konsultere!

Søgninger relateret til højfrekvente transformere:


Indlægstid: Feb-02-2021